Kwaliteit en Veiligheid

Kronenburgh Landgoedlinnen wil voor u een webwinkel en verzendhuis zijn waar uw rechten als consument verzekerd zijn, u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product en waar u kunt winkelen in een ‘veilige’ internetomgeving. Daarom zijn wij lid van de Thuiswinkelorganisatie, hebben wij een Privacystatement opgesteld, werken wij met producenten die lid zijn van ‘Masters of Linen’ en maken wij gebruik van moderne winkelsoftware van WordPress / Woocommerce. Het betalingsverkeer is veilig uitbesteed aan een betrouwbare partij Mollie.

Wat Garantie betekent, maken we graag voor u concreet.

Thuiswinkel organisatie
Kronenburgh Landgoedlinnen is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, de branchevereniging van bedrijven die op afstand zaken doen met consumenten:  ons thuiswinkelcertificaat. Op alle aanbiedingen en transacties zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel van toepassing. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. De tekst is o.a. verkrijgbaar bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie: Vestigingsadres: Horaplantsoen 20, 6717 LT EDE  / Postadres: Postbus 7001, 6710 CB EDE  / Telefoonnummer: 0318 64 85 750318 64 85 75  / Faxnummer: 0318 64 85 76 / e-mail: info@thuiswinkel.org / Websites: http://www.thuiswinkel.org, http://www.thuiswinkelwaarborg.nl, http://www.thuiswinkelawards.nl
Alle leden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen. Ook verwijzen de gedragsregels naar door Thuiswinkel.org gemaakte afspraken met marktpartijen (bijvoorbeeld de Consumentenbond). De gedragsregels verwijzen tenslotte tevens naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. De gedragsregels zijn direct gekoppeld aan het Thuiswinkel Waarborg, hét consumenten keurmerk voor veilig en betrouwbaar winkelen via internet, telefoon, catalogus, post, etc. Voor consumenten betekent dit dat alle aangesloten leden zich houden aan regels rond informatieplicht, privacy, herroepingrecht, terugbetaling en geschillenbeslechting. Consumenten kunnen bedrijven die zich hebben gecommitteerd aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg herkennen aan het logo van Thuiswinkel Waarborg. Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg is door de Consumentenbond bestempeld als de opvolger van het per 1 januari 2002 door de Consumentenbond gestopte Web Trader. Het Thuiswinkel Waarborg is daarmee hét door de Consumentenbond ondersteunde mediumonafhankelijke en sectorbrede keurmerk voor kopen op afstand.

Privacystatement
Onze Privacy Statement is opgesteld met behulp van de software van de Thuiswinkelorganisatie als waarborg voor de juiste omgang met uw persoonlijke gegevens.

‘Masters of Linen’ kwaliteitskeurmerk  
40 jaar geleden richtte de linnenindustrie een vereniging op die alle betrokkenen van deze industrietak verenigde: “la Confédération Européenne du Lin et du Chanvre”. Deze vereniging omvat alle productiestadia van het linnen in West-Europa. Een belangrijk promotieprogramma van de vezel gebeurt onder het label “Masters of Linen“. Het overkoepelend label “Masters of Linen” is gedeponeerd in de hele wereld en kan enkel bevestigd worden aan afgewerkte linnen producten die in West-Europa geproduceerd zijn en beantwoorden aan de strenge kwaliteitsnormen die het “Masters of Linen”-label oplegt.

Veilige winkelsoftware
Kronenburgh Landgoedlinnen maakt gebruik van de winkelsoftware van WordPress / Woo-commerce. Binnen deze omgeving draaien honderden winkels.

Veilige betaling
Via Mollie is de betaaloptie Ideal is beschikbaar. Bij deze betaaloptie betaalt u direct vanuit uw eigen bankrekeningnummer.

Paypal is als virtuele betaaloptie beschikbaar.

Het betalingsverkeer met creditcards gaat ook via Mollie.

Tot slot is het mogelijk om te kiezen voor ‘Zelf overmaken’ en het bedrag direct naar onze bankrekening over te maken zodra wij de levering voor u klaar hebben liggen. Omdat wij lid zijn van de Thuiswinkelorganisatie kunt u dat in goed vertrouwen doen.

Alle gegevens die u bij onze winkel invoert, worden elektronisch en beveiligd afgehandeld. Tijdens uw betaling wordt namelijk gebruik gemaakt van een  beveiligde verbinding (SSL).

Garantie
U krijgt op alle producten 1 jaar fabriekgarantie, dit is onverminderd uw wettelijke rechten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Quick Navigation
×

Cart

Koop voor% left_to_free% meer en ontvang gratis verzending