Het bedrijf achter Kronenburgh Landgoedlinnen

Oudere mensen kennen wellicht nog ‘Verzendhuis De Graaf’ uit Hilversum. Dit ‘oude’ verzendhuis leverde exclusieve stoffen en huishoudlinnen. Gestart in 1906 richtte verzendhuis De Graaf zich op een klantenkring met gevoel voor kwaliteit. Via onderstaande links kunt u enkele oude folders bekijken van begin tweede wereldoorlog, vlak daarna en na terugkeer van de militairen uit Nederlands Indië. Niet alleen de wijze waarop in reclamefolders werd ingespeeld op de actualiteit is interessant, maar ook hoe met de beperkingen van betaalbare druktechnieken de klant toch de mogelijkheid werd geboden om de stof te voelen: gewoon een staaltje in de folder plakken:

Met de komst van het internet is het familiebedrijf gemoderniseerd. De (familie)traditie zetten we nu voort onder de naam Kronenburgh Landgoedlinnen. Onze missie is echter onveranderd: met gevoel voor traditie genieten van een mooi natuurlijk product. Ook onze klantenkring onderscheidt zich nog steeds in de waardering van een kwalitatief goed product.

Kronenburgh Landgoedlinnen is gevestigd in ‘boerderij de Rijswijkse Hope’. De zolders dienen als magazijn en distributiecentrum. De boerderij ligt in de Landgoederenzone tussen Den Haag en Rijswijk. In deze zone zijn nog verschillende landhuizen aanwezig: een landelijke locatie midden in de stad. Onze bedrijfsgegevens: Kronenburgh Landgoedlinnen, van Vredenburchweg 158, 2284 TT Rijswijk, Kamer van Koophandel 27250944, B.T.W.-nummer NL1822.98.462.B01, e-mail: info@landgoedlinnen.nl, rabobank: NL81RABO0387135685 Rijswijk, telefoon: 070-3311716.

Het aanbod van Kronenburgh Landgoedlinnen is van een kwaliteit zoals je die verwacht te vinden op een landgoed rond 1900. Kwaliteit en uitstraling van het rijke landleven met gevoel voor traditie en waardering voor het natuurproduct vormt het onderscheidend vermogen van Kronenburgh Landgoedlinnen. Ons assortiment onderscheidt zich dus nadrukkelijk van wat u bij collega postorderbedrijven vindt zoals Wehkamp en Neckerman of bij warenhuizen zoals V&D en de reguliere huishoudtextielspeciaalzaken. Ons assortiment kan worden gepositioneerd op het niveau van het beste van de Bijenkorf, de Bonnetterie en hoger.

Zeboerderij vanuit laan.JPGlf kunnen wij bijvoorbeeld genieten van damast tafellinnen. Wij concludeerden dat ons mooiste huishoudlinnen niet door ons zelf gekocht was, maar in ons bezit was gekomen via erfenissen. Het oude linnenmateriaal, zoals van oma, is van een veel betere kwaliteit dan wat er nu in de winkels ligt. Voor ons was dit aanleiding om op zoek te gaan naar producenten die nog het oude vak verstaan om kwaliteitsproducten te maken. Gelukkig kunnen wij u melden dat deze producenten er nog zijn en dat wij ze gevonden hebben!

Wij kiezen er voor om complete collecties van weverijen beschikbaar te maken. Dit betekent dat we niet altijd alles op voorraad hebben (in alle maten en kleuren). Onze kracht ligt in het feit dat we het weer leverbaar maken.

Ouderwetse kwaliteit betekent niet dat het dessin ook ouderwet is: klassieke waarden zijn prima te combineren met een moderne vormgeving.

Quick Navigation
×

Cart

Koop voor% left_to_free% meer en ontvang gratis verzending